Start >> Daantjes keuken >> Onze keuken

Over onze keuken

Over onze keuken

Robby van Toledo

Robby van Toledo behoeft waarschijnlijk niet voor iedereen een introductie. In de jaren tachtig behoorde deze veelzijdige chef tot de beste juniorkoks van België. Later (1996) won hij o.a. een Culinair Award voor het beste mosselrecept. Tevens is hij lid van de 33 Meesterkoks 'Toque Blanche' en Disciples d'Escoffier.

Hij verdiende zijn strepen in tal van gerenommeerde zaken in binnen- en buitenland en stelde zijn verfijnde smaak ten dienste van horecaspeciaalzaak ISPC in Gent als culinair adviseur, waar hij zijn huidige echtgenote Petra van Sebillen leerde kennen. Als aankoopster van groenten en fruit vormt ze dus ook op professioneel vlak de perfecte partner.

Samen startten ze tien jaar geleden met een eigen zaak 'Villa Borghese' in Gentbrugge. De feesten zelf vormen telkens publiciteit voor het restaurant en omgekeerd. Zelfs in die mate dat chef Robby vaak carte blanche krijgt wat de samenstelling van het menu betreft. Daarnaast baat het koppel een logement uit in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

Contact - Administratie - Site Map